Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών λαθρομεταναστών: Λήστευαν και βίαζαν


Δύο Πακιστανοί «οικονομικοί μετανάστες» ηλικίας 17 και 20 ετών συνελήφθησαν για ληστείες σε περιοχές τόσο της Αττικής όσο και της Μεσσηνίας. Αφού εισέβαλαν στα σπίτια, χτυπούσαν και έδεναν τα θύματα τους.

Οπως στην περίπτωση ενός ζευγαριού στην Πυλία Μεσσηνίας, το οποίο αφού το χτύπησαν και το έδεσαν τους πήραν χρήματα, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τρία κινητά.
Δεν αρκέστηκαν σε αυτά και φεύγοντας πήραν και το αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Ελευσίνα.
Ωστόσο, η αγριότητα τους ήταν μεγάλη, καθώς σε άλλη περίπτωση αφού διέρρηξαν αυτή τη φορά σπίτι στην Αττική, ένας από τους δράστες βίασε την 52χρονη γυναίκα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Μετά την τυπική απόδοση δικαιοσύνης με κάποιους μήνες φυλάκισης οι Πακιστανοί «οικονομικοί μετανάστες»  –και στο πλαίσιο των μέτρων αποσυμφόρησης των φυλακών- θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς φυσικά να απελαθούν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr