Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Τί πραγματικά συμβαίνει με την Δικαιοσύνη, την μία από τις τρεις εξουσίες, όπως ορίζεται στο Σύνταγμά μας; Δεν οφείλει η Δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις για το μείζον ζήτημα της "Χρυσής Αυγής" ανεξαρτήτως των εξηγήσεων, αν και όποτε δοθούν από την ισχύουσα πολιτική "ελίτ"; Αναφορικά με τα μισθολογικά ζητήματα της δικαστικής εξουσίας που προσπαθούν ν' αποκρυβούν από τις Ενώσεις των Δικαστών δεν τίθεται ίσως ένα ζήτημα εμμέσως πλην σαφώς "εξάρτησης" της Δικαοσύνης από την Εκτελεστική και την Νομοθετική Εξουσία; Μήπως στην πραγματικότητα οφείλουν οι Ενώσεις των Δικαστών να υπερασπιστούν το ρόλο τους έναντι των άλλων δύο εξουσιών και να προτάξουν την δικαίωση των μισθολογικών, καθώς και των φορολογικών ζητημάτων τους, βάσει των δύο Αποφάσεων του Μισθοδικείου που τους δικαίωσε και να μην δίνουν το πάτημα στο ισχύον πολιτικό σύστημα ότι τους κάνουν χάρη, αλλά ότι στην πραγματικότητα τα δικαιούνται; Έσκασε η πρώτη "βόμβα"; Κατάθεση επιστολής στην Βουλή δικαστικού που αποκαλύπτει ολόκληρο το παρασκήνιο των διώξεων κατά ΧΑ; Εξηγήσεις άμεσα στον ελληνικό λαό.
 Eπιστολή-βόμβα κορυφαίου δικαστικού (από τα όσα παραθέτει είναι σαφές ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης και του δικαστικού συστήματος) κατέθεσε στην Ολομέλεια ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, στην οποία ο δικαστικός παραδέχεται ότι "οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είναι «κατασκευασμένες» από την κυβέρνηση" και μάλιστα παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία γι αυτό.
Είναι το πρώτοαπό τα ντοκουμέντα που πρόκειται να εμφανιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως χθες το βράδυ αποκάλυψε το defencenet.gr.
Κατά τη συζήτηση των αιτήσεων άρσης ασυλίας των Αρ. Ματθαιόπουλου, Κ. Μπαρμπαρούση, Αν. Γρέγου και Π. Ζησιμόπουλου, ο κ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ότι ο συντάκτης της επιστολής αναφέρει: «Η Κλάπα (σ.σ. η μία από τις δύο ανακρίτριες που χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ της οποίας ο σύζυγος είναι πολιτικός που δραστηριοποιείται στην ΔΗΜΑΡ), δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας "ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα".
Ο δικαστής, τα στοιχεία του οποίου έχει σβήσει από την επιστολή αλλά είναι στην διάθεση των αρχών γράφει χαρακτηριστικά ότι "όλοι οι δικαστές είναι εξοργισμένοι για διαδικασία που εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα αντιδράσουν"».
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός, με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:

(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης).
Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού.